SKAKTE, RØR OG GENNEMFØRINGER

Skakte i plast

TCI nedstignings skakte anvendes hvor man ønsker en let adgang til en nedgravet tank. Skaktene er to-delte og det er således muligt at montere rør, fittings m.m. inden toppen monteres. Dette sikrer bedst mulige arbejdsbetingelser for montøren.

Skaktene er fremstillet i HD polyethylen og alle samlinger er vandtætte. Alle samlinger og armatur er hermed let tilgængelige for inspektion og samtidigt beskyttet bedst muligt mod vand og korrosion.

TCI nedstigningsskakte leveres i mange forskellige modeller, men de mest anvendte er model SM4533SC og SM5533SC. Disse typer leveres komplet inklusiv alle nødvendige pakninger og bolte. Bunden er udskåret og for-boret, så den passer direkte ovenpå tanke fra CGH. Dette sikret en enkel og hurtig installation. Kan også leveres med fast bund med mulighed for individuel tilpasning til tank.

Skakte kan også leveres som model til placering under standere, også kaldet dispenser sumpe. Disse fremstilles i PE / GRP og omfatter to størrelser på selve sumpen og en række stabile stålrammer tilpasset forskellige standere. Sumpen er stor og rummelig, hvilket sikrer optimal installation og let adgang til fittings inde i sumpen. Ribberne sikrer en stabil konstruktion, og højden på sumpen kan tilskæres på byggepladsen for tilpasning til aktuel nedgravningsdybde på tanken. Der er inkluderet en montagestang for montage af rør.

Stålskakte

CGH tilbyder en lang række forskellige stålskakte beregnet til brug i arealer udenfor kørebanen, f.eks. i en græsplæne eller i befæstiget areal uden trafik.

 • Firkantet model med to låger
 • Firkantet model med 1 stort låg med gasdæmpere
 • Rund model
 • Stor firkantet model med 2-delt låg i aluminium, der kan åbnes uafhængigt af hinanden, med gasdæmpere

Skaktene kan leveres med forskellige typer af overfladebehandling; Malet, Endopren belagt og varmt galvaniseret overflade. Kan også leveres udført i rustfrit stål.

Model TB2. Hent produktblad som PDF. Engelsk version.
Model TB3. Hent produktblad som PDF. Engelsk version.

Stål skakte

TCI Easy Fit rørgennemføringer

TCI’s Easy Fit rørgennemføringer er lavet af højkvalitets materialer og meget lette at installere.

 • Hurtig og let installation – kun ét hul
 • Vandtæt gennemføring
 • Store pakninger som klikkes på
 • Dele skrues sammen med rustfrie skruer
 • Kan bruges i stål, PE og glasfibersumpe
 • Velegnet til alle nye brændstoffer (E85, biodiesel m.m.)
 • Tåler UV bestråling.
 • Kan bruges til alle typer rør og diametre

Hent produktblad som PDF. Dansk version.

Hent produktblad som PDF. Engelsk version.

 Se video for montering af Easy Fit  

TCI Easy Fit rørgennemføringer

TCI Fogs rørsystem

TCI’s rørsystem FOGS installeres i endeløse baner, og skal altid installeres i et føringsrør.

Afhængig af model kan der være op til 4 stk. FOGS i et føringsrør. FOGS anvendes typisk til installation imellem tank og nødstrømsgenerator eller i forbindelse med et oliefyret anlæg.

Kan anvendes i både sug og tryk applikationer. FOGS leveres i 4 forskellige størrelser: ½” - ¾” - 1” - 1 1/4 ".
Rørene kan leveres i ruller á 50 / 100 meter, men kan også på forespørgsel leveres i længder på op til ca. 200 meter.

Koblinger kan monteres uden brug af specielt værktøj og det er således nemt under en installation at afkorte røret til ønsket længde og montere koblinger. Rørene er certificeret i henhold til EN14125-A1.
TCI Fogs rørsystem

TCI føringsrør

TCI’s SP serie af fleksible føringsrør bruges som yderrør, hvor man nedgraver rør til transport af benzin, olie og andre miljøfarlige væsker.

Rørene installeres altid i endeløse baner, og der laves vandtætte samlinger med skaktene ved brug af Easy Fit gennemføringer.

Når rørene først er nedgravet og tildækket, er det muligt at udskifte inderrøret uden dyre udgravninger.

SP3501, SP4501 og SP6001 kan bl.a. bruges sammen med TCI Fogs rørsystem, men kan også bruges sammen med andre rørsystemer.

Hent produktblad som PDF

« Se andet tilbehør til CGH tanke - klik her

TCI føringsrør