Profil

Som ståltankeproducent beskæftiger CGH Nordic A/S sig med design og fremstilling af ståltanke i størrelsen fra ca. 5.000 liter - 300.000 liter.

CGH Nordic A/S er en del af CGH Group, og vi servicerer 10 lande i den nordlige Europa. Vores ståltanke produceres hovedsageligt på egen fabrik CGH Polska. Fabrikken er baseret på moderne serieproduktion, og det høje produktionsflow gør det muligt, altid at være opdateret med de seneste teknologier. Vi produceret årligt ca. 1.000 tanke med en gennemsnits størrelse på 40-50.000 liter. Vores standard produkter er ståltanke, og tankene kan være beregnet som tryktanke eller som trykløse tanke. Vores mest populære produkt er dobbeltvæggede ståltanke.

Tanke fra CGH Nordic er produceret efter gældende krav og normer, og leveres med de nødvendige godkendelser i de respektive lande.

Da vores kunder kommer fra mange forskellige lande og brancher, og dermed har meget forskellige behov, har vi et bredt kendskab til mulige tankløsninger tilpasset det enkelte behov. Vores kunder inkluderer internationale olieselskaber, energiselskaber, internationale industri koncerner, men også mindre industri virksomheder, installatører, transportfirmaer og lokale olieselskaber hører til blandt vores kunder.

CGH Nordic A/S er i dag den største aktør på markedet indenfor fremstilling af ståltanke til olie, benzin, kemikalier og industri generelt. De ansatte hos CGH Nordic har alle stor erfaring indenfor salg og fremstilling af tanke, og råder over egen konstruktionsafdeling, hvor tegninger blandt andet udarbejdes i 3D.

I 2007 blev CGH Group stiftet og CGH Nordic blev dermed i stand til at tilbyde et endnu bredere program af tanke og tilbehør.
CGH Group består af nedenstående selskaber og har ca. 225 medarbejdere i alt.

CGH Polska:
CGH Polska er den største producent af større ståltanke i det nordlige Europa og blev grundlagt i 1997. Produktionen er topmoderne og har en kapacitet på mere end 1.000 store tanke årligt, og CGH råder over egen stor konstruktionsafdeling og et nyt malerværksted. CGH fremstiller også andre emner i stål efter kundetegninger. Fabrikken er beliggende i Bydgoszcz i Polen.

CGH Belgium:
CGH Belgium tilbyder et komplet program af nedstigningsskakte, kørebanedæksler, vandtætte rørgennemføringer m.m. Derudover afsætter CGH Belgium tanke og tilbehør til en lang række lande i Afrika.

Hos CGH Nordic A/S sætter vi en stor ære i at sikre, at vores kunder altid får leveret de rigtigt løsninger til deres projekter.

CGH - tankproducent