Tankanlæg 75 m³

Til dette projekt er der leveret 1 stk. 75 m³ dobbeltvægget overjordisk tankanlæg opdelt i 4 rum til 4 forskellige kvaliteter brændstof. Rummet på 10 m³ til Adblue er forsynet med 100 mm isolering og rustfri dækplade. Påfyldningsrør og sugerør til Adblue er ligeledes isolering. Omkring rummet til Adblue, påfyldningsrør og sugerør er der installeret varmekabler da Adblue ikke tåler for megen kulde.

Den ene ende af tanken er lavet som et stort fyldeskab, hvor alle tankens påfyldninger er afsluttet med TODO drypfrie påfyldningskoblinger. Fyldeskabet fungerer samtidig som opsamling af evt. spild fra tankens udluftninger ved en eventuel overfyldning.

Modsat fyldeskabet er tanken lavet med platform for pumpe og integreret tag over pumpen. Tanken er ligeledes forsynet med et stort teknisk rum i samme diameter som selve tanken. Heri er monteret el-skab og der er plads til opbevaring af forskelligt udstyr.

Toppen af tanken er forsynet med platform inkl. rækværk i hele tankens længde. Adgang til platform sker for enden af tanken via stige med rygbøjle for optimal sikkerhed.

  • 75 m³ dobbeltvægget ståltank udført iht. EN12285-2 klasse A. Delt i 4 rum.
  • Hovedmål på tankanlæg: L x B x H ca. 18 x 3 x 3,3 meter.